Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Wat is mogelijk met mobiele beursstands?
 

Zoals op elk terrein zijn er tal van ontwikkelingen gaande, ook op het gebied van mobiele beursstands.
Op deze pagina presenteren wij u een aantal trends op dit gebied.


LED-verlichting

LED heeft ook bij de pop-ups en displays zijn intrede gedaan. Wanden worden niet alleen maar van boven met de bekende spots aangelicht, maar kunnen ook op de kopse kanten lichtaccenten krijgen. Lichtaccenten via de achterzijde van de wand kunnen in het beoogde beeld de boodschap aanzienlijk versterken.LCD-schermen

LCD schermen in een wand of systeem geven de mogelijkheid om bewegend beeld te integreren.
Met de huidige technieken is dit zelfs mogelijk in de gebogen systemen tot een maximale maat van 32" en in de rechte uitvoeringen zijn er eigenlijk geen beperkingen.
Projectie op de wand via een (bijvoorbeeld in de balie ingebouwde) beamer met beeldcorrectie is ook een optie maar minder fraai en kent wat beperkingen.


3D

Displays en presentatiewanden in een 3D-uitvoering. Er kunnen tal van ruimten met bijvoorbeeld aflegplanken ontworpen worden. Vierkante of ronde vormen kunnen naar voren of naar achteren uit de wand komen. Vooral bij deze systemen zien we dat een presentatiewand min of meer custom build aangeleverd kan worden. De creativiteit van de boodschap wordt daarmee behoorlijk vergroot.
Printtechnieken

Door de ontwikkeling van de UV printtechniek is het mogelijk direct te printen op vrijwel alle ondergronden. Presentatiesystemen die veelvuldig opgezet en ingepakt moeten worden hebben voordeel bij textielwanden. Het zijn bespanningen van stof die kreukarm zijn en kunnen blijven zitten bij het opzetten en afbouwen van de wand.


Milieuvriendelijk

Sinds kort beschikken wij over de nieuwste Latex printer.
Er wordt gebruikt gemaakt van Latex inktsoorten op waterbasis (dus met een groene gedachte), de prints zijn reukloos en er is een breed assortiment van recyclebare media, 100% milieuvriendelijk.


Van wand tot stand

Presentatiewanden die kunnen worden uitgebouwd tot complete beursstands. Het gaat hierbij om modules die oneindig met elkaar verbonden kunnen worden en in allerlei vormen gebouwd kunnen worden.

Deel deze informatie

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->