Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Vragen of hulp nodig?

Heeft u hulp of advies nodig? Wij helpen u graag.
Bel met 023-517 32 22
of Stuur een mail ›

Creatieve oplossing voor Wereld Bloeddonordag

datum: juni 2016 | door: Norm-Systems Expo

Elk jaar wordt er in een land the World blood donorday georganiseerd. Dit jaar was Nederland aan de beurt. De organisatie lag in handen van Sanquin Bloedbank. Sanquin had hiervoor het Concertgebouw uitgekozen om deze feestelijke dag te vieren. Dinsdag 14 juni was de grote dag dat het allemaal moest gebeuren.  Hoe?  Dit leest u in “Sanguin aan het woord”: 
 
Bloeddonordag
 

Mevr. Hezeke Hoefnagel van Sanquin Bloedbank:

“Wij stonden voor een grote uitdaging. Nederland was gastheer voor Wereld Bloeddonordag. We vierden dit in Amsterdam en Koning Willem-Alexander kwam de openingshandeling verrichten. We wilden de Koning een grote ballon in de vorm van een bloeddruppel laten onthullen. Maar hoe doe je dat op een elegante manier? Ik ging te rade bij onze vaste leverancier van beurswanden, Norm-Systems Expo. Peter van Kuilenburg dacht gelijk goed mee en we kwamen tot een oplossing. Peter zou een verrijdbare sokkel maken en daarop twee halfronde beurswanden plaatsen. Deze wanden hebben we bedrukt en er zijn twee handvatten op gezet."

Bloeddonordag

"Peter van Kuilenburg  en Marcel Rosenhart  kwamen de wanden op 13 juni in elkaar zetten;  wat reden ze soepel en wat zag het er goed uit! De wanden zijn een element op het podium dat gelijk op alle foto’s duidelijk maakt waar de dag over gaat. Dat was belangrijk voor de PR. Dinsdag 14 juni was het dan zo ver. De Koning had geen enkele moeite om de wand opzij te schuiven en op de witte binnenkant kwam de ballon zeer mooi uit."

Bloeddonordag

Bekijk ook de video:

"Ik ben zeer tevreden met het meedenken, de creativiteit en de service die Norm-Systems Expo heeft geleverd. Mede dankzij hun medewerking hebben we een zeer geslaagde en succesvolle dag gehad.”

Mevr. Hezeke Hoefnagel (Donorrelaties Sanquin Bloedbank).

Bent u ook op zoek naar een creatieve oplossing voor uw beurs of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Deel deze informatie

Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->