Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Vragen of hulp nodig?

Heeft u hulp of advies nodig? Wij helpen u graag.
Bel met 023-517 32 22
of Stuur een mail ›

Laat u inspireren door onze projecten #2

datum: december 2015 | door: Norm-Systems Expo
 

Laat u inspireren door een aantal mooie projecten die wij de afgelopen periode voor onze klanten hebben mogen realiseren.

Houtbouwstand Bristol-Meyers Squibb

Voor BMS verzorgen wij jaarlijks de stand op de voor- en najaarsdagen te Veldhoven. Het concept is bedacht door reclamebureau Cordad Schulte te Amersfoort. Het betreft een 25m2 eilandstand. Op de grote wand achter de bar zitten 10 stuks 55 Inch Led schermen ingebouwd waar een haarscherpe animatie van Daklinza werd afgespeeld. Het speciale dak hebben we opgehangen aan het truss-plafond van het Koningshof.

Beursstand BMS

Beursstand BMSPop-up stand DepoDog

DepoDag was op zoek naar een pop-up stand met een strakke en professionele uitstraling. Het voordeel van een pop-up is (en blijft) dat het makkelijk mee te nemen is en het staat razendsnel. Dit bespaart de exposant tijd en geld.
 
DepoDog staat regelmatig op regionale beurzen waar over het algemeen de zgn “standaard standbouw” al staat. Om toch boven het maaiveld uit te komen en attraktief te zijn hebben zij gekozen voor twee rechte wanden met een hoogte van 250cm. Met deze twee wanden kunnen ook andere opstelling worden gemaakt. Het logo is gemaakt van 4mm Forex en middels een monitorbeugel steekt het net boven de wand uit.
 
De reacties van de bezoekers waren zeer positief.
 
Beursstand DepoDog
 
Beurstand DepoDog
 
Beursstand DepoDog
 
Beursstand DepoDog


Modulaire beursstand Limagrain Nederland BV

Limagrain Nederland BV is een toonaangevende onderneming in de veredeling, productie en verkoop van landbouwzaaizaden. Met toonaangevende rassen onder het LG merk is Limagrain in Nederland marktleider in landbouwzaaizaden, granen en snijmais.
 
Onlangs hebben we voor Limagrian een concept ontwikkeld waarmee zij zelf een moduliare stand kunnen bouwen. De totale oppervlakte is 40m2, vanzelfsprekend kunnen er ook andere opstellingen worden gemaakt. Deze stand wordt door twee medewerkers opgezet en vervoerd.
 
Voor één andere divisie binnen Limagrain hebben wij een andere set full colour banen gemaakt.   Op deze manier kan iedere afdeling gebruik maken van het gebruikersvriendelijke systeem met ieder haar eigen visuals.
 
Modulaire beurstand Limagrain
 
Modulaire beursstand Limagrain
 
Modulaire beursstand Limagrain
 
Modulaire beursstand Limagrain

 

Modulaire beurswand Moduslink

Moduslink Global solutions was op zoek naar een modulair standconcept die in diverse landen in Europa door eigen personeel neergezet wordt. Gekozen is voor een strak  en moderne uitstraling, hiervoor hebben wij ons Norm fabric systeem ingezet. Men koppelt de profielen aan elkaar en daarna druk je het full-colour doek (peessysteem) in het aluminium en viola, klaar. De wanden kunnen 'stand-alone' worden ingezet maar ze zijn ook koppelbaar. Alles is afhankelijk van de beschikbare vloeroppervlakt.
 
Beurswand Moduslink
 
Modulaire beurswand Moduslink

 

 

Zie ook:

Deel deze informatie

Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->