Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Aandacht trekken voor uw producten en voor uw beursstand
 

De kracht van beurzen is dat u persoonlijk kennis kunt maken met uw potentiële klanten. Als ze tenminste oog hebben voor uw producten of beursstand. Het gaat dus om: aandacht trekken!

Een draaiplateau is daar het hulpmiddel bij uitstek voor. De draaiende beweging van uw product of zelfs complete stand trekt houdt mensen staande. Ze zien beweging en vragen zich af: “Hé, wat gebeurt daar?” Bovendien laten producten die ronddraaien zich van alle kanten bekijken. Er zijn draaiplateaus van klein tot groot, afhankelijk van de toepassing die u voor ogen heeft.

Kleine draaiplateaus hebben een diameter van 0.75 tot 2,5 meter. Voor het zwaardere werk zijn er draaiplateaus met opbouwmogelijkheden die een doorsnee mogelijk maken van 2,5 tot 6,0 meter. Maar dat is nog niet alles. Er zijn zelfs draaiplateaus die tot 6.000 kilo belast kunnen worden.

Het draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor van 220 Volt en maakt circa één omwenteling per minuut. Door middel van een frequentieregelaar kunt u dit terugregelen tot 0,4 omwenteling per minuut. Deze techniek maakt het zelfs mogelijk om een beursstand op het plateau te plaatsen, waar mensen tijdens het draaien gewoon op en af kunnen stappen.

En dan is er nog de mogelijkheid van draaiend presenteren in de lucht. Om uw stand of bedrijfsnaam extra aandacht te geven, kunt u gebruik maken van een hangend draaiplateau. Hieraan kunt u een display bevestigen dat rustig ronddraait en als vanzelf de aandacht op zich vestigt. Bovendien kunt u er een extra blikvangen van maken door gebruik te maken van verlichting, Gewichten tot 300 kilo zijn mogelijk.
 

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->