Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Presentatiewand

Presentatiewand Norm-Systems

De aanschaf van een kwalitatieve presentatiewand is een belangrijke succesfactor voor uw uitstraling en daarmee uw aanwezigheid op elke beurs. Laat u dus goed adviseren! Hierdoor weet u zeker dat u dé perfecte presentatiewand aanschaft, die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Bovendien heeft u een wand waarvan u jaren plezier van zult hebben. Norm-System adviseert en levert al meer dan 25 jaar professionele presentatiewanden. Wij kunnen u van a-tot-z begeleiden. Hierdoor is uw succes op de beurs gegarandeerd!
 

Vier belangrijpe tips voor de aanschaf van een presentatiewand

Als u een presentatiewand aanschaft, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Wij hebben de belangrijkste tips voor u op een rij gezet:
 
1. Inventariseer precies wat u nodig hebt
Als u dit goed definieert, is het veel makkelijk om aanbiedingen te vergelijken. Let op verpakking, wel/geen monitor inbouw, wel/geen balie funktie etc.
 
2. Kies kwaliteit
Ga voor kwaliteit, zodat de presentatiewand lang meegaat. Uiteindelijk heeft u minder ergernis, de wand gaat langer mee en is daardoor ook goedkoper.
 
3. Test op gebruiksgemak
Test of de wand snel en makkelijk op is te zetten en of deze in uw auto past. Er zijn vele verpakkingsvarianten mogelijk.
 
4. Ga voor onderscheidend design
Zorg dat uw presentatiewand een echte eyecatcher is, zodat u écht opvalt. Think outside the box. Informeer naar de mogelijkheden.
 
Merken
Norm-systems levert presentatiewanden van gerenomeerde merken, zoals: 
Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud voor u verzorgen en u krijgt standaard een uitstekende garantie. Bij sommige presentatiewanden zelfs levenslang!
 

Inspiratie presentatiewanden

Norm-Systems levert professionele presentatiewanden in allerlei uitvoeringen en maten. Uiteraard full-cour bedrukbaar in uw huisstijl en/of met uw eigen design in full colour. Laat u inspireren door een kleine greep uit ons assortiment:
 
Presentatiewanden
 
Meer informatie over presentatiewanden nodig?
Heeft u vragen, of wilt u direct contact? Bel tijdens kantooruren met 023 - 517 32 22, mail naar info@normsystems.nl, of vul uw gegevens hieronder in. Wij nemen na ontvangst van uw gegevens binnen één werkdag contact met u op. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden. 

Bel mij terug 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->