Member of: CLC Vecta Next Level Display Group
 

Nieuw: Link wall - Koppelbare banners

datum: 05-12-2013 | door:  Norm-Systems

Link wall - koppelbare bannersRolbanners zijn er in vele verschillende prijzen en kwaliteiten. Maar er is slechts een select aantal fabrikanten (Expolinc en Expand) die hoogstaande en innovatieve producten maken. Expand heeft onder meer een bannersysteem ontwikkeld waar u een volledige beurswand van kunt maken.

Een slimme manier van presenteren. Met name voor diegenen die beperkt zijn in het transport, of die zoeken naar een betaalbaar modulair systeem, is dit een uitkomst.

Deze banners zijn naadloos te koppelen, waardoor uw stand een heuse wand lijkt te hebben. De systemen zijn in verschillende vormen te plaatsen, wat het geheel bijzonder flexibel maakt.
 

Flexibele en herbruikbare beurswand

Deze flexibele en herbruikbare beurswand is een perfecte investering en is te gebruiken voor verschillende gelegenheden en locaties. De gebruiker kan, afhankelijk van de ruimte en vorm, zijn stand aanpassen aan de uitstraling en maten tijdens een evenement. Verander de grootte door simpelweg panelen toe te voegen of te verwijderen om zo beter in de omgeving te passen. De wand kan zowel recht als gebogen worden gebruikt. De Expand LinkWand is extreem licht en makkelijk draagbaar dankzij de aluminium constructie.

Het systeem is zo ontworpen dat één persoon het zonder gereedschap kan
opzetten. Halogeen- of ledverlichting is beschikbaar om uw boodschap goed uit te lichten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Link Wall? Neem dan contact met ons op.


 

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->