Member of: CLC Vecta Next Level Display Group
 

Beursstand Ambaflex groot succes

datum: 05-12-2013 | door: Norm-Systems

Beursstand Ambflex groot succesAmbaFlex is de wereldleider op het gebied van speciale transportbanden.

Voor de Drinktec 2013-beurs heeft Norm-Systems de complete, tachtig vierkante meter grote stand van AmbaFlex verzorgd, van ontwerp tot realisatie.


AmbaFlex staat bekend als een innovatief bedrijf. Spiraaltransportbanden, flexibele transportbanden en dynamische accumulatoren vervullen een belangrijke rol in vele verpakkings-, bottel- en druklijnen en ze zijn een logistieke schakel in deze industrie.

Norm-Systems heeft de complete, tachtig vierkante meter grote stand van AmbaFlex voor de Drinktec 2013-beurs verzorgd, van ontwerp tot realisatie.

Monique van Roemburg (marketingmanager AmbaFlex) vertelt:

“Enkele jaren geleden was AmbaFlex op zoek naar een betrouwbare leverancier van bedrukte doeken en eenvoudig op te zetten beurswanden. Op het internet kwamen wij Norm-Systems tegen.
Accountmanager Peter van Kuilenburg heeft in Zwaag een demo gegeven. De uitleg was duidelijk en de magneetplaten op de spinwand waren snel en simpel bevestigd.
Deze manier van stands bouwen hebben wij gebruikt voor de kleinere beurslocaties, zoals de Easyfairs-vakbeurzen. Daarnaast bestellen wij regelmatig nieuwe doeken, die wij met klittenband op de standwanden bevestigen.

Na enige jaren van prettige samenwerking gaf AmbaFlex aan op zoek te zijn naar een grotere en robuustere stand. Peter nodigde ons uit in de verzorgde showroom van Norm-Systems en na verschillende prettige gesprekken hebben wij Norm-Systems gevraagd een stand voor ons te ontwerpen.
Na het bekijken van verschillende voorstellen hebben we gekozen voor een gave stand, uitgevoerd in het SYMA Molto-systeem.

In september 2013, tijdens de Drinktec in München, hebben we de beursstand voor het eerst gebruikt. De doeken zaten superstrak in de frames, de kwaliteit is perfect. De reacties van bezoekers en medewerkers waren absoluut positief te noemen."

"De samenwerking met alle betrokken partijen was uitmuntend.
Norm-Systems, wij zijn heel blij met jullie. Bedankt!

Ambaflex beursstand

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een beursstand voor uw organisatie? Neem dan contact met ons  op.

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->