Member of: CLC Vecta Next Level Display Group

Hoe kan mijn standbouwer een juiste briefing geven?

Standbouwer is geen beschermd beroep. Iedereen die dat wil, kan een koperen plaatje naast de voordeur hangen en zich voortaan standbouwer laten noemen. Een paar dingen waar je bij de keuze van een standbouwbedrijf op kunt letten, zijn :

Huiswerk

Heeft de standbouwer zijn huiswerk gemaakt en is hij voor het eerste gesprek alvast even op uw website gaan rondneuzen? Weet hij over welke beurs u het heeft en wat voor soorten mensen daar verwacht worden? Heeft het bedrijf ervaring op het beursterrein waar u straks heen trekt? Hoe goed weet uw gesprekspartner in wat voor business u actief bent, wie uw klanten zijn en wie uw concurrenten?

Referenties

Meestal is een lijst met referenties courant beschikbaar, – bijvoorbeeld op de website. Maar zo‟n lijst zegt doorgaans weinig over de relatie met de (gewezen) opdrachtgever. Werd het project volledig beheerd of werd enkel de stand gebouwd? Wie ontwikkelde het deelnameconcept? Op welke manier werd de communicatie met de opdrachtgever georganiseerd? Selecteer twee bedrijven uit de referentielijst die u even opbelt voor meer informatie.

Lidmaatschap

Aangesloten zijn bij een of meerdere vakorganisaties is niet per se een kwaliteitsgarantie, maar het wijst wel op betrokkenheid van het standbouwbedrijf in kwestie. Sommige vakorganisaties letten ook op de financiële gezondheid van kandidaat-leden. Daardoor heeft u iets meer garanties inzake continuïteit. Mocht het bedrijf toch in moeilijkheden geraken tijdens de uitvoering van het project, dan worden de taken door andere leden overgenomen.

Buikgevoel

Geeft het standbouwbedrijf u een Zwitsers Leven gevoel of moet u voortdurend zelf achter hen aan zitten om dingen gedaan te krijgen? Een standbouwbedrijf met voldoende ervaring aan boord anticipeert en heeft al een oplossing bedacht nog voor u het probleem had zien aankomen.

 
 
Norm Systems

Marickenlaan 45

3648 LD WILNIS

KvK 34207534

Volg ons via:
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS
-->